JatecMa Oy

JatecMa Oy on kahden kalajokisen kaveruksen vuonna 2012 perustama osakeyhtiö, jonka toimialaan kuuluvat mm. työnjohto-, trukki- ja suunnittelupalvelut.

Yrityksen toiminta

Yrityksen liikeideana on tuottaa työnjohto-, trukki- sekä suunnittelupalveluita niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekkin. Toimintamme painottuu tällä hetkellä vahvasti metalliteollisuuteen ja erilaisten teräsrakenteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Yrityksen käytössä on kaksi pyöräkuormaajaa, joilla urakoimme tällä hetkellä asiakasyrityksemme trukkiliikenteen sekä satunnaisia keikkaluontoisia urakoita. Lisäksi yritys tuottaa 3D-suunnittelupalveluita Solid Works –ohjelmalla asiakasyrityksille sekä yksityisille asiakkaille.

Työnjohtopalveluita yritys tuottaa asiakasyrityksille erillisten sopimuksien mukaan. Myös projektikohtaiset projektinjohto tehtävät kuuluvat yrityksen valikoimaan.

Yrityksen tulevaisuus

Yrityksen tulevaisuuden visiona on kasvaa ja kehittyä hallitusti sekä maltillisesti, mutta samalla määrätietoisesti eteenpäin pyrkien. Yritys tulee panostamaan henkilökunnan kouluttamiseen sekä jatkuvaan kehittymiseen.

Vakiinnutettuaan paikkansa osana vahvaa Kalajokista yritysosaamista, voimme ryhtyä miettimään laajentumismahdollisuuksia eri suuntiin. Yrittäjien laaja työkokemus eri toimialoilta mahdollistaa myös yrityksen laajentumisen eri toimialoille esim. vuokratyövoiman välittäjänä tai trukkipalveluiden tuottajana.

Myös oman konepajatoiminnan aloittaminen on tulevaisuudessa mahdollista.